Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 140 g d'huile de colza
- 100 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 150 g de mayonnaise
- 80 g de vinaigre de vin blanc
- 1 c. à soupe de sucre glace
- ½ c. à soupe de moutarde, mi-forte
- 4 pincées de poivre, moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1952 kJ / 474 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 3.6 g
- Fat
- 50 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce balsamique
10 min
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min
Caramels à la crème
2 Std.
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Macaronis du chalet
45 min
Rösti bernois
40 Min
Sauce à salade à la française
20 min
Moutarde de Bénichon
40 Min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min