Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g de lait
- 500 g de marrons, surgelés, décongelés
- 300 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 100 g d'eau
- 70 g de sucre
- 1 c. à café de gousse de vanille, les graines de vanilles grattées, d'une gousse de vanille
- 1 c. à soupe de kirsch (facultatif)
- 8 meringues
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3058 kJ / 734 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 79 g
- Fat
- 41 g
In Collections
Alternative recipes
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Sauce à salade à la française
20 Min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35min
Sauce balsamique
10min
Tourte au kirsch de Zoug
4 Std.
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min
Sauce exotique
No ratings
Glace à la vanille
12h
Papet vaudois
55min