Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 130 g de lait
- 500 g de marrons, surgelés, décongelés
- 100 g d'eau
- 70 g de sucre
- 1 c. à café de gousse de vanille en poudre, les graines de vanilles grattées, d'une gousse de vanille
- 1 c. à soupe de kirsch (facultatif)
- 8 meringues
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3058 kJ / 734 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 79 g
- Fat
- 41 g
In Collections
Alternative recipes
Séré aux herbes
10min
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Sauce cocktail
5 min
Moutarde de Bénichon
40min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Gnocchi de pommes de terre
1sa 15 dk
Couronne aux herbes et à l’ail
3 Std. 30 Min
Gâteau du Vully
2sa 30 dk
Beurre aux herbes
5 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 dk
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Sauce à salade à la française
20min