Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g kippenborst filet, zonder vel in reepjes gesneden (5 cm x 1 cm)
- 20 g limoensap versgeperst
- 30 g olijfolie
- ½ tl kurkuma, gedroogd, gemalen
- 1 - 2 snuifjes cayennepeper, gemalen
- 1 tl zout
- 200 g rode kool, de bladeren in stukken gesneden en 4 hele bladeren om in op te dienen
- 40 g rode ui plus extra, in dunne plakjes gesneden, voor de garnering
- 1 teentje knoflook
- 5 takjes koriander alleen blaadjes, plus extra om te garneren
- 150 g quinoa
- 500 g water
- 1 - 2 snuifjes zwarte peper, gemalen
- rode peper, vers, ontpit, fijngehakt, voor de garnering (optional)
- 1 limoen in vieren gesneden, voor de garnering
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1123 kJ / 268 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 10 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 335 mg
In Collections
Alternative recipes
Gestoomde Chinese groenten
No ratings
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
No ratings
Tostadas met kip
40 分钟
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 Std. 40 Min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
No ratings
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
No ratings
XXL - Pompoensoep
50 Min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
No ratings
Aardappel pannenkoeken
45 分钟
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 分钟
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 分钟