Devices & Accessories
Tarbot met salsasaus
Prep. 15 min
Total 40 min
4 porties
Ingredients
-
tomaten gekonfijt150 g
-
groene olijven, ontpit30 g
-
zwarte olijven, ontpit30 g
-
verse rode peper (pikant)½
-
verse bieslook fijngesneden1 bos
-
olijfolie95 g
-
tomaat zonder pitjes, in blokjes1
-
water800 g
-
aardappelen in stukken600 g
-
tarbotfilets600 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
36.8 g
Calories
2622 kJ /
627 kcal
Fat
37.3 g
Fibre
4.8 g
Carbohydrates
36.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Leve de lente
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 min
Lamscurry
1 h
Wintergroente en rundvlees cholent
4 h 30 min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
No ratings
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
No ratings
Spookachtige groene oogbalsoep
30 min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
No ratings
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 min
IJssandwich
No ratings
Frambozen - limoensorbet
No ratings
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 h 15 min