![Riz aux haricots Riz aux haricots](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d0dcc4bfd2a5c71dfb2feeca425339dc/Derivates/6ee4aba23c6d2a11da98ff67aec847809770f676.jpg)
Difficulty
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Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 150 g de haricots rouges secs
Le jour même
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 800 g d'eau
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 150 g de poivron, coupé en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de riz, préalablement rincé
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 917 kJ / 218 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Carbohydrates
- 32.5 g
- Fat
- 4.3 g
- Saturated Fat
- 0.7 g
- Fibre
- 6.7 g
- Sodium
- 340.7 mg
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