![Riz cantonais au tofu Riz cantonais au tofu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8360a91a7a9156e0844963c2735bc190/Derivates/8b0dbab35cb10b44465f63f09f08f32e1d5e0530.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 900 g d'eau
- 300 g de riz thaï
- 250 g de petits pois frais
- 3 carottes, en petits morceaux
- 1 oignon, coupé en quatre
- 250 g de tofu fumé, en dés
- 4 c. à soupe d'huile de tournesol
- 6 œufs
- 3 c. à soupe de sauce de soja
- 1 c. à café rase de sucre en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2590 kJ / 617 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 74 g
- Fat
- 22 g
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