Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1000 g d'anneaux de calamar
- 10 g d'huile de sésame
- 2 brins de romarin frais
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de beurre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1599.5 kJ / 378.5 kcal
- Protein
- 73.3 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 7.8 g
- Saturated Fat
- 2.3 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 1937.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Crème de chou, morue, lardons et fromage de chèvre
12h
Granité au café
4h
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35min
Achards de légumes
40 min
Crevettes sautées aux oignons nouveaux
20 Min
Pains torsadés chinois à la vapeur
2 godz. 10 min
Soupe de haricots blancs à la tomate et magret séché
12 Std. 55 Min
Velouté de moules et poireaux au pastis
35min
Cuisson du riz basmati
35min
Cuisson du riz long blanc
35min
Sardines à l'escabèche
12 godz. 45 min
Soupe de moules au curry
45 min