Devices & Accessories
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
Prep. 5 min
Total 50 min
4 porties
Ingredients
-
korte korrel rijst japonica250 g
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
varkensvlees stukken, pezenvrij, zonder been in reepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken410 g
-
5 g rijstazijnShaoxing rijstwijn (optional)5 g
-
lichte sojasaus10 g
-
donkere sojasaus5 g
-
oestersaus10 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder1 tl
-
suiker1 tl
-
zout1 tl
-
zwarte azijn Chinkiang10 g
-
gemalen witte peper½ - 1 tl
-
shiitake, vers10 - 12
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
901.5 mg
Protein
16.7 g
Calories
1962.4 kJ /
469 kcal
Fat
19.1 g
Fibre
1.9 g
Saturated Fat
5.4 g
Carbohydrates
56.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Chinese keuken
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kip garam masala
50min
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Kurkuma schillen
Nessuna valutazione
Zoetzure dhal
Nessuna valutazione
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Nessuna valutazione
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
350 g sjalot kleuren
Nessuna valutazione
Garnituur van courgette
30min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1h 20min
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min