Devices & Accessories
Pastasalade met forel en groenten
Prep. 20 min
Total 45 min
6 porties
Ingredients
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
sinaasappelsap vers geperst100 g
-
zout1 ½ tl
-
400 g zalmfilet, vers, ontveldforel filet, vers, zonder vel400 g
-
bevroren doperwten200 g
-
korte gedroogde pasta (bijv. mezze penne rigate), 10 minuten kooktijd240 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
teentje knoflook1
-
kappertjes, gezouten afgespoeld30 g
-
olijven, zwart80 g
-
kerstomaten in helften of kwarten gesneden350 g
-
gemalen zwarte peper (optional)1 snuifje
-
citroensap (optional)10 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
21 g
Calories
1497 kJ /
357 kcal
Fat
14 g
Fibre
5.8 g
Carbohydrates
35 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Het basiskookboek
174 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 h 10 min
Spek en fontina gerolde pizza
No ratings
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 h
Minestrone
45 min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Steak Stroganoff
45 min
Gnocchi Tricolore
35 min
Krokante olijven
1 h 30 min
Fideuá van groenten
40 min
Kip met amandelen
25 min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 min