Devices & Accessories
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
Prep. 15 min
Total 40 min
4 porties
Ingredients
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
parelgerst300 g
-
lente-ui in stukken40 g
-
verse basilicumbladeren5
-
olijfolie40 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (1 cm)100 g
-
courgettes in blokjes (1 cm)100 g
-
aubergines in blokjes (1 cm)130 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
gedroogde tijm (optional)1 - 2 snuifjes
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
911 mg
Protein
11.5 g
Calories
1820 kJ /
435 kcal
Fat
17.3 g
Fibre
15.8 g
Saturated Fat
2.3 g
Carbohydrates
62.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Batch Cooking & Meal Prep
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Hummus van rode biet
10 min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 min
Guacamole
5 min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min
Boekweit met champignons
25 min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35 min
Vegan cheddar mac & cheese
Brak ocen
Garnituur van courgette
30 min
Zoetzure tempé
50 min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 min