Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 poires
- le jus d'un citron jaune
- 600 g d'eau
- 1 gousse de vanille, égrainée
- 1 bâton de cannelle
- 1 étoile de badiane
- 7 feuilles de verveine
- 4 c. à soupe de miel
- 4 rondelles d'orange, et 1 morceau d'écorce
- 1 grappe de gros raisin blanc
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 241 kJ / 57 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Salade d'oranges à la fleur d'oranger
15min
Salade d'oranges aux dattes
1h
Compotée de poires à la cannelle et amandes
25 min
Quiche aux coings et bleu
1h 45min
Abricots pochés, crumble aux pignons de pin
1 godz. 5 min
Mousse de figue au fromage blanc
4h
Pêche pochée au thym
3h 20min
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
1h 15 min
Compotée de fruits d'été aux épices
45min
Gaspacho de melon
10 min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Abricots vapeur, sirop à la cardamome
40min