Devices & Accessories
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Prep. 20 min
Total 4 h 25 min
4 porties
Ingredients
Barbecuesaus
-
teentjes knoflook4
-
sesamolie100 g
-
100 g groentebouillonpastamisopasta100 g
-
sesamzaad40 g
-
lente-uien in dunne plakjes2
-
chilipasta15 g
-
verse rode peper1
Varkensbuikspek en noedels
-
uien in vieren gesneden120 g
-
teentjes knoflook5
-
verse gember in reepjes75 g
-
zwarte peperkorrels10 g
-
rode pepers, vers gehalveerd2
-
kippenbouillon (zie tips)1200 g
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (3 x 10 cm)600 g
-
vers citroengras geplet
-
gedroogde Chinese eiernoedels150 g
-
olie1 el
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
1591 mg
Protein
42 g
Calories
4148 kJ /
991 kcal
Fat
76 g
Fibre
6.4 g
Saturated Fat
20 g
Carbohydrates
32 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Slowcooken
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Cholent
No ratings
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
No ratings
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 h 20 min
Kweeperentaart
8 h
Pommes Dauphine
1 h 40 min
Hazelnootijs
No ratings
Pizzarolletjes met worst
1 h 20 min
Zeevruchtennat met champagne
No ratings
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 h 40 min
Drijvende eilandjes
40 min