![Varkensbuik met noedels en barbecuesaus Varkensbuik met noedels en barbecuesaus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5f8ccdd9-8de6-40b3-b6ce-8bdc58ad9383/Derivates/15b7e92d-70cc-40b8-bfa4-00634d649cc9.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Barbecuesaus
- 4 teentjes knoflook
- 100 g sesamolie
-
100
g misopasta
or 100 g groentebouillonpasta - 40 g sesamzaad
- 2 lente-uien, in dunne plakjes
- 15 g chilipasta
- 1 verse rode peper
Varkensbuikspek en noedels
- 120 g uien, in vieren gesneden
- 5 teentjes knoflook
- 75 g verse gember, in reepjes
- 10 g zwarte peperkorrels
- 2 verse rode pepers, gehalveerd
- 1200 g kippenbouillon (zie tips)
- 600 g varkensbuikspek, ontbeend, ontveld, in stukken (3 x 10 cm)
- vers citroengras, geplet
- 150 g gedroogde Chinese eiernoedels
- 1 el olie
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 4148 kJ / 991 kcal
- Protein
- 42 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 76 g
- Saturated Fat
- 20 g
- Fibre
- 6.4 g
- Sodium
- 1591 mg
In Collections
Alternative recipes
Mexicaanse dip in laagjes
25 min
Basis kippenbouillon
35 min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
No ratings
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5hod. 30min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
200 g ui karameliseren
40 min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35min
Tomaat en Chili jam
1h 15min