Devices & Accessories
Sous-vide peren met kaneel
Prep. 20 min
Total 2 h 5 min
4 porties
Ingredients
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Sodium
3 mg
Protein
2 g
Calories
1024 kJ /
244 kcal
Fat
3 g
Fibre
5.6 g
Saturated Fat
0.3 g
Carbohydrates
48 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Sous-vide koken
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Groente-Omeletten
30 Min
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Lactosevrije milkshake
Keine Bewertungen
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
Slagroom
10 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Honingraat
1 Std. 30 Min
Pâté in korst
10 Std.
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Sangria
10 Min
Garnaalkroketten
Keine Bewertungen
Portugees crème brûlée
25 Min