Devices & Accessories
Appels met cidersabayon
Prep. 15 min
Total 40 min
4 porties
Ingredients
Gestoomde appels
-
appels (ong. 150 g elk) (bv. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), ongeschild of geschild4
-
citroensap (25 g)2 - 3 el
-
water500 g
Cidersabayon
-
suiker50 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
droge cider160 g
-
1 tl kaneelpoeder, om te bestrooienkaneelsuiker om te bestrooien2 tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
5 g
Calories
969 kJ /
232 kcal
Fat
6 g
Fibre
2.7 g
Carbohydrates
34 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 h 30 min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 min
Mango-kokos lekkernij
No ratings
Gevulde groenten
1 h 20 min
Caramel vanille bourbon saus
No ratings
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 h
Mangochutney
1 h 20 min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
No ratings
Citroensorbet met schuimwijn
10 min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min