Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 60 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 40 g de beurre
- 150 - 250 g de reste de poulet, effiloché
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 600 g de reste de risotto
- 75 g de farine de blé
- 2 œufs battus
- 250 g de chapelure
- 1000 g d'huile de friture
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 4732.5 kJ / 1134.5 kcal
- Protein
- 42.3 g
- Carbohydrates
- 85.5 g
- Fat
- 67.8 g
- Saturated Fat
- 26.3 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 1185.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Mojito black & white
10min
Légumes cuits à la vapeur avec vinaigrette au kéfir
40 Min
Pâtes au pesto blanc
40 Min
Tortellini à la ricotta et aux épinards
9 Std.
Club sandwich brioché, coulis de framboise, chantilly vanille
2h 10min
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45 Min
Mochis chocolat
2h 10min
Choux craquelins à la vanille
1 Std. 15 Min
Crumble de saint-jacques et crème de poireaux
50 Min
Antonio Bachour: Bagatelle Red Velvet aux framboises (métrique)
2 Std. 55 Min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 Min
Cannoli siciliens
1 Std. 30 Min