Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de beurre, et un peu pour les ramequins
- 30 g de farine de blé, et un peu pour les ramequins
- 250 g de lait
- 150 g de camembert, coupé en morceaux
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 œufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 859 kJ / 206.3 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Carbohydrates
- 5.8 g
- Fat
- 14.8 g
- Saturated Fat
- 7.8 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 275.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Friands au boudin blanc et échalotes
2 Std.
Croquettes de camembert panées au sésame
30min
Œufs cocotte au saumon, lardons et mascarpone
20 dk
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40min
Croziflette
1h 25min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35min
Galette fourrée jambon-champignons
40min
Kouign patatez à l'andouille
1 Std. 5 Min
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Tartines "croque-monsieur"
25min