Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de lait entier, froid
- 230 g de lait condensé sucré
- 30 g de sucre
- ½ gousse de vanille, fendue dans la longueur, graines grattées
- ½ c. à café d'agar-agar
- 500 g de crème entière
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2010 kJ / 485 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 36 g
In Collections
Alternative recipes
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Caramels à la crème
2h
Glace vanille au caramel salé
14h
Gâteau du Vully
2h 30 min
Fondue au fromage moitié-moitié
20 min
Pain vaudois à la croix
13h 30min
Volcan au chocolat
15min
Macaronis du chalet
45 Min
Bouillon de légumes pour fondue chinoise
45 Min
Boulettes de viande à la sauce espagnole
55min
Pain accordéon aux herbes
1 Std. 20 Min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min