Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte
- 6 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 140 g de sucre glace, et un peu pour saupoudrer
- 6 jaunes d'œufs
- 80 g de farine
Crème
- 50 g de sucre glace, et un peu pour saupoudrer
- 1 citron, zeste et jus
- 2 feuilles de gélatine ramollies
- 200 g de crème
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 488 kJ / 117 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Carbohydrates
- 13.9 g
- Fat
- 5.3 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Cake Mississippi clair
1 Std. 15 Min
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min
Tourte de Linz suisse
1 Std. 30 Min
Ragoût de chevreuil avec pommes duchesse et chou rouge aux pommes
1 Std. 20 Min
Coquins de Linz
3 Std. 15 Min
Pavé au chocolat épicé
12h
Mille-feuille pomme-safran
No ratings
Tarte flambée au lard
40 Min
Tourte aux noix de l'Engadine
1 Std. 15 Min
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min