![Butternut 'Mac & Cheese' Butternut 'Mac & Cheese'](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/79332ea2-8802-4feb-9fab-3387d905f2fe/Derivates/e567f924-6f45-429e-84a5-a19cc0d4f061.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Macadamia-crumble
- 2 sneetjes brood, naar keuze
- 1 el macadamia noten
- 2 takjes verse tijmblaadjes
Romige butternutsaus en pasta
- 300 g butternut pompoen, geschild, in stukken (ong. 2-3 cm)
- 1 bruine ui (ong. 180 g), in vier gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 2 tl huisgemaakte bouillonpasta (zie tips)
- 700 g water
- 2 el voedingsgist (zie tips)
- 1 el citroensap
- 250 g droge pasta, type macaroni (ei-vrij)
- 150 g broccoli, in roosjes (ong. 2 cm)
- 150 g bevroren maïskorrels
- 150 g bevroren doperwtjes
- vegan kaas (Parmezaan), als garnering
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1794.2 kJ / 427.2 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Carbohydrates
- 61.6 g
- Fat
- 7.9 g
- Fibre
- 16 g
In Collections
Alternative recipes
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Bloemkoolrijst poke bowl
No ratings
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
No ratings
Chocoladecake
40 min
Boekweit met champignons
25 min
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Stoofgerecht met tofu
30 min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 Std. 20 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min