Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de faisselle
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- du sel
- 4 c. à café bombées d'œufs de saumon
- ½ botte de ciboulette fraîche
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 229 kJ / 55 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 7 g
Alternative recipes
Verrine de moules au céleri, crème de lait ribot au curry
1u.
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25 min.
Crème de langoustine, quinoa de légumes de saison (Eric Guérin)
1 Std. 40 Min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 Min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1 Std. 30 Min
Baba aux agrumes
8h 45min
Bûche de la mer
13h
Crème de lentilles au lard
3u. 10min
Mousse de tomate au basilic
3h 30min
Tarte au melon et muscat de Rivesaltes
2 Std.
Crème d'avocat coco et citron vert
20 Min
Crème de radis roses et mascarpone
20 Min