Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de faisselle
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- du sel
- 4 c. à café bombées d'œufs de saumon
- ½ botte de ciboulette fraîche
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 229 kJ / 55 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 7 g
Alternative recipes
Tartinade crabe-coco
20 dk
Mijoté de lotte aux épices
50min
Velouté de cèpe et châtaigne
35min
Œuf cocotte à l'oseille
40min
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1h 40min
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3 godz. 40 min
Saumon, cresson et fraîcheur de tomate (Eric Robert)
12 Std.
Gratin de raisin en sabayon
20 dk
Magrets de canard, sauce aux myrtilles
1 godz. 10 min
Lotte au beurre rouge
40min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3 godz. 25 min
Magret de canard à la cerise
50min