Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 gousses d'ail
- 1 piment, épépiné
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- 80 g d'huile d'olive
- 40 g de vinaigre de vin rouge
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 150 g
- Calories
- 3168 kJ / 769 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 81 g
- Saturated Fat
- 12 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1570 mg
In Collections
Alternative recipes
Guacamole
5 min
Pesto au basilic
10 min
Chimichurri - Sauce aux herbes argentine
3 Std. 10 Min
Vittello tonnato
4h 20min
Sauce vierge
10 min
Soupe Tom Kha Kai au poulet
40 Min
Carpaccio de bœuf, pesto de roquette, pecorino et caviar d'aubergines
3u. 20min
Guacamole
5 min
Tzatziki
15 min
Pâte Tikka
1hod.
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1 Std. 25 Min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1hod.