![Crêpes de sarrasin Crêpes de sarrasin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9f6c0549840ce03af0866794f00d8c2d/Derivates/fa7b61215722252079308dfbb852794dbb7999d2.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crêpes
- 200 g gruyère, coupée en morceaux
- 170 g farine de sarrasin
- 1 c. à soupe graine de chia
- 1 c. à soupe graine de chanvre
- 1 c. à café sel
- 2 œufs de gros calibre
- 550 g lait d’amandes, non-sucré
- huile végétale à frire
Assemblée
- 12 tranche jambon, Forêt-Noire
- 85 g de bébés épinards frais (optional)
- 12 œufs de gros calibre
- poivre noir moulu pour l'assaisonnement
- Nutrition
- per 1 portions
- Calories
- 965.1 kJ / 230.7 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Carbohydrates
- 13.2 g
- Fat
- 12.2 g
- Saturated Fat
- 3.6 g
- Fibre
- 2.4 g
- Sodium
- 655.9 mg
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