Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de pâte feuilletée maison
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 45 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 8 filets de rouget, avec la peau
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1229.1 kJ / 295.9 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Carbohydrates
- 11.4 g
- Fat
- 22.5 g
- Saturated Fat
- 1.9 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 455.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Tatin de poivron et tapenade
1 godz. 5 min
Tapenade de Marseille
15 Min
Tapenades variées
10 dk
Rouille
10 dk
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Calamars farcis comme en Algarve
1ωρ. 10 λεπτ.
Velouté de moules au safran
40 Min
Pissaladière
2hod. 10min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20min
Anchoïade
15 Min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 Std. 30 Min