Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de pâte feuilletée maison
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 45 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 1 gousse d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 8 filets de rouget, avec la peau
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1229.1 kJ / 295.9 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Carbohydrates
- 11.4 g
- Fat
- 22.5 g
- Saturated Fat
- 1.9 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 455.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Pissaladière
2 godz. 10 min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 Std. 35 Min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15 min
Calamars farcis au chorizo
1h 10min
Tarte aux sardines et aux olives
1 godz. 30 min
Calamars vapeur à la catalane
35 min
Poires gratinées bleu et noisettes
30 dk
Tartelettes aux crabes et crevettes
1h 10min
Pissaladière aux oignons rouges
50 min
Gratin de moules au curry
50 min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1h