Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g d'eau
- 30 d'huile d'olive
- 500 g de fonds d'artichaut surgelés
- 4 tranches de thon frais ou surgelé (albacore ou blanc et 150 g environ/tranche)
- 4 c. à soupe de pesto rouge
- du sel
- 2 c. à soupe de fromage à tartiner type St Môret®
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1674 kJ / 400 kcal
- Protein
- 39 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 13 g
Alternative recipes
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
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Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
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Minibrochettes de thon parfumé, crudités et houmous
45min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
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30min
Pavés de truite en croûte d'amande et herbes
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Cocotte de légumes anciens glacés au miel
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Merlan aux poireaux
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