Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignons nouveaux, coupés en morceaux
- 50 g de carotte, pelée et coupée en rondelles
- 30 g d'huile d'olive
- 200 g de quinoa
- 380 g d'eau
- du sel
- 250 g de petits pois frais
- 250 g de ricotta
- 200 g de lait
- 2 gros œufs
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- beurre, pour le plat
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1332 kJ / 318 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 27 g
- Fat
- 16 g
In Collections
Alternative recipes
One pot pasta brocolis-amandes
50min
Gratin de lentilles corail
1 Std. 20 Min
Tortilla de patates douces aux épinards
35min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Risotto en rouge et vert
1 Std. 10 Min
Crumble de tomates au couscous et au safran
45 min
Pudding de légumes aux noisettes et aux cranberries
1 Std. 10 Min
Risotto aux céréales gourmandes
30 min
Quinoasotto
35min
Porkkanalaatikko (Gratin de carotte)
1 Std. 15 Min
Tortilla à la courgette et à la mimolette
45 min
Risotto méditerranéen à l'orge
55 min