Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de poitrine de porc
- 2 - 3 cuisses de canard désossées (environ 600 g de chair)
- 2 c. à café de gros sel
- 1 c. à café de poivre 5 baies,moulu gros
- 1 c. à café de quatre-épices
- 1 c. à café de feuilles de thym frais
- 150 g d'oignon (1 gros), coupé en quatre
- 250 g d'eau
- Nutrition
- per 20 g
- Calories
- 255 kJ / 62 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 5 g
Alternative recipes
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480 Std. 20 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Pâté de campagne au foie gras
48h
Rillettes de porc au cidre
2h
Rillettes de lapin
12 Std.
Rillettes de canard
2h 30min
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Terrine de lapin aux herbes
24h
Pâté de campagne
48h
Pâté de lapin
2hod. 35min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Rognons de veau sauce madère
20 Min