Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de poitrine de porc
- 2 - 3 cuisses de canard désossées (environ 600 g de chair)
- 2 c. à café de gros sel
- 1 c. à café de poivre 5 baies,moulu gros
- 1 c. à café de quatre-épices
- 1 c. à café de feuilles de thym frais
- 150 g d'oignon (1 gros), coupé en quatre
- 250 g d'eau
- Nutrition
- per 20 g
- Calories
- 255 kJ / 62 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 5 g
Alternative recipes
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 Std.
Rillettes de porc au cidre
2 Std.
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Rillettes de lapin
12h
Rillettes de canard
2h 30min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30min
Rillettes de porc tradition
12h
Rillettes de poulet
6 Std.
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Pâté de campagne
48h
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.