Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de poitrine de porc
- 2 - 3 cuisses de canard désossées (environ 600 g de chair)
- 2 c. à café de gros sel
- 1 c. à café de poivre 5 baies,moulu gros
- 1 c. à café de quatre-épices
- 1 c. à café de feuilles de thym frais
- 150 g d'oignon (1 gros), coupé en quatre
- 250 g d'eau
- Nutrition
- per 20 g
- Calories
- 255 kJ / 62 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 5 g
Alternative recipes
Pâté de campagne au foie gras
48hod.
Foie gras de canard
72 Std.
Foie-gras mi-cuit
50h
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Rillettes de porc au cidre
2h
Rillettes de porc tradition
12sa
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Rillettes de truite
3 Std. 30 Min
Rillettes de lapin
12sa
Pâté périgourdin
48hod.
Rillettes de canard
2h 30min
Rillettes de poulet
6 Std.