Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g de saindoux
- 300 g de poitrine de porc, découennée et détaillée en dés
- 300 g de sauté de porc, détaillé en dés
- 250 g de cidre brut
- 150 g d'eau
- 200 g de pommes, coupées en quartiers
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 feuille de laurier
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1404.8 kJ / 338 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Carbohydrates
- 7.8 g
- Fat
- 23.8 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Liqueur de whisky
2 Std.
Iles flottantes
1 Std.
Rillettes de poulet
6h
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Rillettes de porc tradition
12h
Pâté de campagne
48 Std.
Pâté de lapin
2h 35min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45min
Rillettes de porc et de canard
7 godz.
Palette à la diable
1 Std.