![Cobbler à la cerise Cobbler à la cerise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DF8204DA-3571-40EA-AFAC-8A482641ADE7/Derivates/42A5F23D-E768-4393-A749-C3C7B479E6B3.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de cerises en bocal, dénoyautées et égouttées
- 90 g de sucre roux
- 125 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 60 g de beurre doux et mou
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de lait demi-écrémé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1073 kJ / 256 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 8.8 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Clafoutis prune-cannelle
40 min
Tôt-fait à la rhubarbe
1 godz. 15 min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2h 30min
Tartelettes à la faisselle et aux mûres
50 min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 min
Gâteau "Petit Duc"
30 min
Gâteau de raisin à l'huile d'olive
1 godz. 15 min
Tarte amandine aux cerises
2h 30min
Carrés gourmands aux abricots
3h
Clafoutis à la rhubarbe
55 min
Clafoutis au fromage blanc, rhubarbe et safran
55 min
Tarte amandine aux mirabelles
1 godz. 30 min