Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La charlotte
- 15 - 20 biscuits à la cuillère
- 300 g de nectarines, coupées en petits cubes
- 90 g de sucre en poudre
- 4 feuilles de gélatine alimentaire, ramollies dans l'eau froide et égouttées
- 400 g de crème liquide entière, très froide
Le coulis
- 130 g d'eau
- 60 g de sucre en poudre
- 250 g de pêches bien mûres, coupées en petits cubes
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 53 g
- Fat
- 23 g
In Collections
Alternative recipes
Bavarois aux fraises
6h 25min
Bavarois poire-chocolat
14 godz. 30 min
Charlotte aux fraises
3h 35min
Bavarois à la mangue
7 Std.
Flan pâtissier à la vanille
13h 15 min
Tarte Tatin caramel au beurre salé et sorbet yaourt
4 Std.
Terrine en mousse de fruits
4h 30 min
Flan pâtissier
4u. 25min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 Min
Charlotte aux fraises et fromage blanc
12h 30min
Poires duchesse
12hod. 25min
Charlotte aux fraises
12h 30min