Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La charlotte
- 15 - 20 biscuits à la cuillère
- 300 g de nectarines, coupées en petits cubes
- 90 g de sucre en poudre
- 4 feuilles de gélatine alimentaire, ramollies dans l'eau froide et égouttées
- 400 g de crème liquide entière, très froide
Le coulis
- 130 g d'eau
- 60 g de sucre en poudre
- 250 g de pêches bien mûres, coupées en petits cubes
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 53 g
- Fat
- 23 g
In Collections
Alternative recipes
Petits flans pâtissiers
3sa
Petit soufflé à la pistache, cœur chocolat
30 Min
Bûche royale
3h 50 min
Bûche poire-caramel
9h 15min
Gâteau à l'ananas meringué
12 Std.
Délice d'été pêche-abricot
4h
Charlotte aux fraises
12h 30min
Domino aux fraises
13 Std.
Tarte soufflée au citron
3h 35min
Iles flottantes
1 Std.
Meringue classique
3 godz. 25 min
Tarte aux fraises et chocolat
3sa