Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à tarte
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 brins de persil plat frais
- 150 g de jambon fumé, en morceaux
- 700 g d'échine de porc, désossée, détaillée en dés
- 1 œuf
- 30 g de cognac
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- 15 g de sel
- beurre, pour le moule
- 6 œufs durs
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1513.5 kJ / 361.7 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Carbohydrates
- 17.4 g
- Fat
- 18.1 g
- Saturated Fat
- 7.5 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 1004.5 mg
Alternative recipes
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2h 25min
Foie gras de canard
72 Std.
Koulibiac
1 Std. 35 Min
Ficelles picardes
2 Std.
Minifeuilletés aux escargots
50 Min
Gâteau de Pâques
1h 55min
Salade de lentilles et cervelas
45 min
Terrine de volaille pistache-citron
24 Std.
Céleri rémoulade
10min
Rillettes de canard
2h 30min
Truites lardées au romarin
1 Std.
Salade strasbourgeoise
1 Std.