Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de lait
- ½ gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur et égrainée
-
20
g de farine de blé, et un peu pour les moules
or 20 g de poudre de flan à la vanille, et un peu pour les moules - 100 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- beurre doux pour les moules
- 1 pâte feuilletée maison
- 50 - 150 g de cassis, frais ou surgelés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1087 kJ / 260 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Carbohydrates
- 23.3 g
- Fat
- 16.3 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Flaugnarde aux poires
50 Min
Le milhassou
2 Std.
Flan aux pommes
50 Min
Gâteau aux poires
50 Min
Far aux pruneaux
1 godz. 5 min
Framboises sur biscuit moelleux à la rose
35 Min
Carrés aux framboises
14h 10min
Tartelettes choco-raisins
1hod.
Gratin de poire aux amandes
45 Min
Charlotte aux poires
12h 30 min
Tartelettes à la faisselle et aux mûres
50 Min
Tartelettes amandine aux framboises
1 Std. 20 Min