Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 50 g d'eau
- 250 g de fromage de chèvre frais
- 170 g de sucre en poudre
- 50 g de lait
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- 10 g de cognac
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1628 kJ / 388.4 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 41.3 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Broyé du Poitou
1hod. 15min
Riz au lait
1hod.
Œufs au lait
50 Min
Gâteau breton aux pruneaux
12 Std.
Kouign patatez à l'andouille
1 godz. 5 min
Broyé du poitou
2 Std.
Croustade aux pommes
50 Min
Paille à la confiture
1 Std. 30 Min
Biscuits fourrés à l'orange
2 godz. 30 min
Gâteau de semoule
2 Std. 45 Min
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20 Min