Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La confiture de fraises
- 300 g de fraises, coupées en deux
- 200 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de jus de citron
La pâte
- 150 g de beurre doux mou
- 200 g de sucre de canne
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 300 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 50 g d'amandes en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
Façonnage
- 100 g de fraises coupées en deux
- 1 œuf battu pour la dorure
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3053.3 kJ / 730.5 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Carbohydrates
- 107.2 g
- Fat
- 29.2 g
- Fibre
- 3.3 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte poire-chocolat
55 min
Quatre-quarts aux poires
55 min
Moelleux aux pommes
50min
Tarte à la noix de coco
1h
Gratin de poire aux amandes
45 Min
Clafoutis aux poires, mûres et amandes
55 min
Petits flans pâtissiers
1h 15 min.
Flaugnarde aux poires
50min
Tarte crumble aux abricots
1h 40 min
Tartes au sucre et aux fruits d'été
1óra 45p
Gâteau magique à la noix de coco
1h 30 min
Tarte à l'ananas
3h