Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 échalotes, pelées et coupées en deux
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 20 g de beurre
- 200 g de vin blanc sec
- 2 pincées de safran
- ½ c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 1 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- 1000 g de moules, brossées et nettoyées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 445 kJ / 107 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Moules marinières
30 Min
Pintade au chou
1 Std. 10 Min
Moules à la bretonne
55min
Moules à la provençale
35min
Moules marinières au gingembre
25 Min
Moules à la crème et au vin blanc
45min
Moules au curry
40 min
Harengs marinés, pommes à l'huile
12 Std.
Mouclade charentaise
40 min
Assiette de vanets
Pas d’évaluation
Mouclade
1 Std.
Moules à la basquaise
55min