Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 échalotes, pelées et coupées en deux
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 20 g de beurre
- 200 g de vin blanc sec
- 2 pincées de safran
- ½ c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 1 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- 1000 g de moules, brossées et nettoyées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 445 kJ / 107 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Moules à la bretonne
55 min
Moules à l'escabèche
24sa
La cuisson des langoustines
40 min
Maquereaux à la moutarde
30 min
Mouclade
1h
Bulots au court-bouillon
2 Std.
Moules à la basquaise
55 min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25 min
Moules à la provençale
35 min
Moules sauce Alfredo
45 dk
Moules au curry
40 min
Moules marinières
30 min