Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 échalotes, pelées et coupées en deux
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 20 g de beurre
- 200 g de vin blanc sec
- 2 pincées de safran
- ½ c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 1 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- 1000 g de moules, brossées et nettoyées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 445 kJ / 107 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Moules au citron
40min
Mélange pour viande à griller
5min
Moules à l'escabèche
24 Std.
Moules à la provençale
35 Min
Anchois marinés au citron
1h 35min
Assiette de vanets
No ratings
Moules à la bretonne
55min
Moules marinières au gingembre
25 Min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5min
Pintade au chou
1h 10 phút
Moules à la crème et au vin blanc
45min
Palourdes au cidre
35 Min