Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g de raisins secs
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 5 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 150 g de lait fermenté, type lait ribot, et un peu pour la dorure
- 500 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- le zeste d'un citron vert non traité
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1068.8 kJ / 252 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Carbohydrates
- 39.2 g
- Fat
- 7.6 g
- Fibre
- 1.9 g
In Collections
Alternative recipes
Scones anglais
30min
Sfouf
2 Std. 55 Min
Smacafam
55 Min
Focaccia à la farine d'épeautre
2j 25 menit
Muffins à la semoule de maïs
20min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1 Std. 30 Min
Cake aux poires très épicé
1 Std. 10 Min
Breadcake à la farine de châtaigne et au gingembre
50min
Scones au son d'avoine
35min
Manaïches au zaatar
2 Std.
Biscuits citron-pavot
25 menit
Scones
25 menit