Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g de raisins secs
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 5 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 150 g de lait fermenté, type lait ribot, et un peu pour la dorure
- 500 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- le zeste d'un citron vert non traité
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1068.8 kJ / 252 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Carbohydrates
- 39.2 g
- Fat
- 7.6 g
- Fibre
- 1.9 g
In Collections
Alternative recipes
Etoiles sablées aux fruits secs
2h 30 min
Brioche à la fleur d'oranger
5 Std.
Tahini maison
15 min.
Shortbreads aux noix et au thym
45 Min
Sablés au sarrasin et à la noisette
1h 30 min
Minipumpkins pie à l'érable
3 godz. 15 min
Falafels
12h 45min
Pain au kamut et aux graines de lin
5h 15 min
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4 Std. 15 Min
Gâteau moelleux miel et cardamome
40min
Biscuits citron-pavot
25 min.
Scones au son d'avoine
35 min.