Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g de raisins secs
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 5 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 150 g de lait fermenté, type lait ribot, et un peu pour la dorure
- 500 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- le zeste d'un citron vert non traité
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1068.8 kJ / 252 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Carbohydrates
- 39.2 g
- Fat
- 7.6 g
- Fibre
- 1.9 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Scones
25 min
Biscuits au sésame
30min
Biscuits croquants à la purée de sésame
30min
Crumpets
2h 35 min
Christmas cake traditionnel
720 Std.
Buns à la cannelle
3h 40min
Scones à la sauge et au cheddar
30min
Beurre de coriandre
12h 30 min
Baguette viennoise au thé matcha
1 godz. 45 min
Scones au son d'avoine
35 Min
Scones aux raisins et aux fruits secs
30min