Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 60 g de poudre d'amande
- 50 g d'huile de coco non hydrogénée, fondue
- 2 œufs
- 250 g de yaourt au lait de brebis (2 yaourts env.)
- 2 pincées d'extrait naturel de vanille
- 250 g de canneberges déshydratées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 900.4 kJ / 215.5 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Carbohydrates
- 31 g
- Fat
- 8.8 g
- Saturated Fat
- 4.3 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 9.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Banana bread aux dattes
1 godz. 10 min
Muffins à la banane et aux canneberges
45 min
Cookies carotte, orange et flocons d'avoine
40 min
Minicakes aux dattes, noisettes et fleur d'oranger
55 min
Pumpkin banana bread
1 godz. 25 min
Cookies aux fruits rouges
35 λεπτ.
Muffins aux raisins
35 λεπτ.
Breadcake à la farine de châtaigne et au gingembre
50 min
Scones au son d'avoine
35 λεπτ.
Pudding banane-raisin sans sucre ajouté
1 godz.
Gâteau noix de pécan-sirop d’érable
1 godz.
Cake mi-figue mi-raisin
55 min