Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- beurre, pour les moules
- 220 g de bananes bien mûres, coupées en morceaux
- 1 œuf
- 120 g de sucre roux
- 120 g d'huile de tournesol
- 140 g de farine de blé complet
- 60 g de boisson végétale à l'amande
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 pincée de sel
-
30
g de canneberges déshydratées
or 30 g de raisins secs - 3 c. à café de levure chimique (1,5 sachet ou 15 g)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 823.2 kJ / 196.8 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 24.8 g
- Fat
- 10.8 g
- Saturated Fat
- 1.5 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodium
- 0.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Cake à la banane et noix de macadamia
1 Std. 10 Min
Zucchini bread noix de pécan et chocolat
1 godz. 20 min
Petits carrot cakes
45 min
Cake moelleux coco-banane
1 godz. 5 min
Muffins banane-framboise-coco
50 Min
Patate douce cake
1 godz. 20 min
Muffins au granola, poire et raisins secs
35min
Petits muffins à la carotte, glaçage au citron
1 godz. 25 min
Muffins aux canneberges
30 min
Banana bread aux dattes
1 Std. 10 Min
Cookies carotte, orange et flocons d'avoine
40 min
Pumpkin banana bread
1 godz. 25 min