Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de fraises, coupées en quatre
- 200 g de rhubarbe, coupée en tronçons
- 1 c. à soupe de sucre vanillé
- 100 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 100 g de sucre de canne
- 100 g de flocons d'avoine, petits
- 100 g de farine de blé complet
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 482 kJ / 115 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 5 g
Alternative recipes
Crumbcake framboise-chocolat
1 Std.
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 Min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2 godz. 30 min
Clafoutis à la rhubarbe
55min
Crumble pomme fraise rhubarbe
45 Min
Financiers minute miel et framboises
35 Min
Crumble rhubarbe-gingembre
55min
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25 Min
Les financiers aux canneberges
35 Min
Compote rhubarbe fraise
35 Min
Zucchini bread noix de pécan et chocolat
1 Std. 20 Min
Tôt-fait à la rhubarbe
1h 15min