Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ c. à café de sel
- 100 g de farine d'épeautre
- 280 g de farine de blé, type 55 et un peu pour le plan de travail
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g d'eau
- 100 g de pistaches, décortiquées et non salées, concassées grossièrement
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1073.8 kJ / 254.3 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Carbohydrates
- 46.8 g
- Fat
- 3.3 g
- Fibre
- 3.7 g
Alternative recipes
Pain de seigle
5sa
Pain à la farine d'épeautre
4h
Petits pains au muesli
1 Std. 40 Min
Pain de campagne
4h
Pain aux fruits secs
3 Std. 45 Min
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain aux noisettes
3 Std. 15 Min
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3h 5 min
Pain de seigle scandinave
26 Std.
Pain aux châtaignes
3 Std. 45 Min
Pain viking au sésame
3 godz. 10 min
Pain aux graines
5sa