Compatible versions
Glace indienne saveur pistache, rose et cardamome (Kulfi)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 100 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 50 g d'amandes décortiquées
- 395 g de lait concentré sucré
- 200 g de lait concentré non sucré
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de pâte de pistache
- 1 c. à café de cardamome en poudre
- 250 g de mascarpone
- 2 c. à soupe d'eau de rose
Le jour même
- 30 g de miel d'acacia liquide
- 30 g d'éclats de pistaches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1756.8 kJ / 422 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Carbohydrates
- 29.2 g
- Fat
- 27.2 g
- Fibre
- 5.3 g
Alternative recipes
Riz indien aux fruits secs
40 min
Mochis mangue-Passion
2h 30min
Lassi à la mangue
5 Min
Kulfis à la mangue
9h 15min
Lassi épicé
1h 10min
Manaïches au zaatar
2h
Lassi à la pêche
15 Min
Soupe de poulet à la citronnelle
35min
Cheesecake au citron et pavot
24h
Riz gluant au lait de coco
8 Std. 45 Min
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5 Std. 30 Min
Chicken korma
50 min