Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le cake
- 150 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre, en morceaux
- 3 citrons jaunes non traités, zeste et jus
- 100 g de polenta
- 200 g d'amandes en poudre
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 3 œufs
Le sirop
- 120 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 3046 kJ / 731 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 62 g
- Fat
- 48 g
Alternative recipes
Gâteau à l'orange
1h
Madeleines au miel et fleur d'oranger
6h 25min
Pancake aux myrtilles au four
35 min
Gâteau vapeur à la banane
1h 30min
Gâteau au chocolat et citron
50 min
Cake à la vanille
1h
Moelleux patate douce, vanille et coco
1h 15 min
Pudding banane-raisin sans sucre ajouté
1h
Gâteau à la patate douce, à l'orange et aux épices
2h 20min
Gâteau choco-avocat-pistaches
55min
Muffins à la semoule de maïs
20 min
Cake à la noix de coco et aux pépites de chocolat
1h