Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 240 g de haricots rouges en conserve, cuits, rincés et égouttés
- 90 g de purée de noisette
- 80 g de sucre de fleur de coco
- 70 g d'eau
- 35 g de cacao en poudre non sucré
- Nutrition
- per 130 g
- Calories
- 2628 kJ / 629 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 61 g
- Fat
- 27 g
In Collections
Alternative recipes
Chocolat chaud des Incas
40 Min
Pâte à tartiner chocolat-noisette-aubergine
30 Min
Chapatis indiens
35 Min
Pâte à tartiner sans sucre
10min
Biscuits au sucre de coco
55 min
Crème dessert au lait de noisette et chocolat
1 godz. 20 min
Yaourt à la noix de coco (végétalien)
12h 25min
Cakes salés à l'okara d'amande
12h 45 min
Pâte à tartiner à la purée de noisette
10min
Pâte à tartiner au cacao sans sucre
5 min
Pâte à tartiner sans gluten
15 min
Gâteau de riz à la pâte de haricot azuki
3h 55min