Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 étoiles de badiane (anis étoilé)
- 100 g de sucre en poudre
- 400 g de lait
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 6 jaunes d'œufs
- 30 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 blanc d'œuf
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1271.7 kJ / 304.8 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Carbohydrates
- 21.4 g
- Fat
- 19.3 g
- Saturated Fat
- 11.8 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 120.2 mg
Alternative recipes
Salade d'oranges à la fleur d'oranger
15 Min
Riz au lait à la cannelle et à la fleur d'oranger
45 Min
Salade d'oranges aux dattes
1 Std.
Crème renversée au café
2 Std.
Crème au café
2 Std. 30 Min
Glace à la réglisse
3h 45min
Confiture de kumquats et fruits de la Passion à la cardamome
45 Min
Poires aux fruits rouges et à la violette
1 Std. 25 Min
Pompe croquante à la crème
5 Std. 30 Min
Pommes cuites à la cannelle
35 Min
Crème dessert aux noisettes
2h 40min
Marmelade de citron
45 Min