Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'abricots secs, coupés en deux
- 150 g de raisins secs, coupés en deux
- 150 g de figues sèches, coupées en deux
- 250 g d'eau de vie de pomme
- 100 g d'amandes émondées
- 100 g de noisettes
- 500 g de farine de blé
- 250 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de bicarbonate de sodium
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1912.7 kJ / 457.2 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Carbohydrates
- 83.9 g
- Fat
- 10.2 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 5.8 g
- Sodium
- 111.3 mg
Alternative recipes
Kouglof alsacien
4 Std. 20 Min
Stollen
3h 45min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 Std. 45 Min
Gâteau aux noix
45 Min
Salade de choucroute
15 Min
Petit gâteau à l'orange amère et à l'huile d'olive
45 Min
Gâteau aux quetsches
45 Min
Nouilles froides aux légumes et mayak yolk
4 godz. 35 min
Brioche plissée crème aux agrumes
4 Std.
Cake au café et aux noix
1 Std. 10 Min
Cobbler aux poires et crème de cassis
1 Std. 10 Min
Soda bread irlandais alias le pain paresseux
35 Min