Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ bouquet de persil plat frais
- 1 oignon de belle taille
- 1 gousse d'ail
- 300 g de restes de viande cuite (bœuf, poulet, porc, agneau, veau)
- 300 g de chair à saucisse
- 2 œufs
- 30 g de lait entier
- du sel
- du poivre moulu
- 2 pâtes feuilletées
- eau, pour la pâte
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2607 kJ / 623 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 40 g
In Collections
Alternative recipes
Pâté de Pâques
2 godz.
Tourte de Pâques
1sa 35 dk
Tourte de pommes de terre au cantal
1 Std. 30 Min
Feuilleté de volaille aux pommes et champignons
1 Std. 30 Min
Tourte aux légumes et bœuf haché
1h 10min
Pâté de pommes de terre à la viande
1h 15min
Quiche auvergnate
1h 20min
Tourte saumon-oseille
1h 15min
Croustade lardons et champignons
1h 15min
Tourte au poulet
2 godz.
Tarte basquaise
55 min
Tourte aux champignons et poulet
2h 15min