Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 150 g de farine de blé
- 40 g de farine de sarrasin
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 60 g d'eau
La garniture
- 600 g d'oignons (4 oignons), de Roscoff de préférence, coupés en quatre
- 20 g de beurre demi-sel et 10 g en copeaux
- 70 g d'olives noires
- 16 filets de sardine
- poivre moulu
- fleur de sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2447 kJ / 585 kcal
- Protein
- 26 g
- Carbohydrates
- 44 g
- Fat
- 33 g
In Collections
Alternative recipes
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15 min
Pommes de terre farcies au pesto
45min
Courgette ronde farcie de brandade
1h 25min
Maquereaux marinés à l'orientale, compotée de poivrons
2 Std. 50 Min
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12h
Tarte fine aux rougets
55min
Tourte de Pâques
1h 35 min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15 min
Ananas au sirop de coriandre
2 Std. 45 Min
Cromesquis aux pois chiches et coriandre
1h 20 min
Quiche au saumon fumé et aux artichauts
50min
Brandade de sardine
35 Min