Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 150 g de farine de blé
- 40 g de farine de sarrasin
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 60 g d'eau
La garniture
- 600 g d'oignons (4 oignons), de Roscoff de préférence, coupés en quatre
- 20 g de beurre demi-sel et 10 g en copeaux
- 70 g d'olives noires
- 16 filets de sardine
- poivre moulu
- fleur de sel
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2447 kJ / 585 kcal
- Protein
- 26 g
- Carbohydrates
- 44 g
- Fat
- 33 g
In Collections
Alternative recipes
Brandade de morue et persillade
50 Min
Brandade de cabillaud et poireau
40 Min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10min
Gratin de chou-fleur, manchego et amandes
50 Min
Tortilla à la piperade
55min
Sardines grillées à la gremolata
35 Min
Boulettes d'agneau aux herbes
40 Min
Salade de primeurs au hareng fumé et cresson
45 Min
Piquillos à la morue
1 Std. 30 Min
Pissaladière
3 Std.
Gratin de chou-fleur au kasha
1h 5min