Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g d'eau
- 500 g de carottes, coupées en petits cubes (5 env.)
- 3 branches d'estragon frais, effeuillées
- 2 œufs
- 100 g de fromage blanc, 0% m.g.
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 245 kJ / 58 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 2 g
Alternative recipes
Petits flans de carotte
12h
Flans de potiron et magret fumé
1h 15 min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5 Std.
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1h 5 phút
Rösti de courgette
1h 40min
Soufflé aux endives et parmesan
1h 20 min
Muffins courgette, cottage cheese et noisettes
40 min
Roulé à la tomate
2h
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1h
Flan d'épinard
45 min
Flan de poireaux à la pancetta
50 min
Clafoutis de haricots verts au bacon
55 λεπτ.