Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La mayonnaise
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à café bombée de moutarde
- 1 c. à café de vinaigre de xérès
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 dose de safran en poudre
-
150
g d'huile d'olive
or 150 g d'huile de tournesol
Les langoustines
- 450 g d'eau
- 1 bouquet de thym frais
- 12 langoustines
- 1 citron jaune
- 2 c. à soupe d'herbes aromatiques fraîches, ciselées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1982 kJ / 473 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 40 g
In Collections
Alternative recipes
Raie aux câpres
45 min
Sauce mayonnaise
10 dk
Cuisson des bigorneaux
25 min
La cuisson des langoustines
40 min
Moules marinières
30 dk
Moules farcies au beurre d'ail
35 min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40 min
Salade de pâtes aux coques
45 min
Palourdes et amandes farcies
40 min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2sa 30 dk
Saumon sauce gribiche
35 min
Moules au curry
40 min