Risotto aux saucisses et aux petits pois
TM5 TM31 TM6

Risotto aux saucisses et aux petits pois

4.3 (177 ratings)

Ingredients

  • 5 chipolatas (250 g environ)
  • 40 g de parmesan
  • 1 échalote, pelée et coupée en deux
  • 30 g de beurre
  • 1 cube de bouillon de poule
    or 1 cube de bouillon de légumes
  • 620 g d'eau
  • 200 g de riz spécial risotto
  • 200 g de petits pois surgelés, non décongelés
  • 1 c. à soupe de mascarpone
  • poivre moulu

Nutrition
per 1 portion
Calories
2581 kJ / 619 kcal
Protein
20 g
Carbohydrates
49 g
Fat
37 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes