Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g de gruyère, coupé en morceaux
- 6 œufs
- 400 g d'eau
- 220 g d'oignons, coupés en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g de concentré de tomate
- 200 g de vin blanc
- 180 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1953 kJ / 468 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 40 g
In Collections
Alternative recipes
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1h 25 min
Croque-cake
50 min
Colcannon irlandais
1h 10 min
Gratin d'oignons et de poireaux en brick
1 godz.
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45 min
Croque flammekueche
55 min
Croûte au fromage d'abondance
45 min
Timbale milanaise
55 min
Clafoutis à la tomate, au miel et à la moutarde
1 godz.
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1 godz.
Gratin de comté façon pudding
45 min
Gratin de coquillettes au poireau
45 min